Time is Up és una associació sense ànim de lucre creada per estudiants de la Universitat Pompeu Fabra i fundada el 23 de gener del 2018, la seva creació és una resposta inminent a la creixent necessitat de tenir una associació estudiantil que desafia l’status quo i inspira el canvi a partir de la lluita de totes i tots.

Time is Up enfoca els seus objectius a incentivar l’apoderament de la dona i el desenvolupament del lideratge d’aquesta. També en empatitzar l’home en els problemes d’igualtat de gènere, en enriquir-se de manera professional i personal a partir de l’experiència personal de dones i homes que ja es troben al mercat laboral, així com la seva formació per accedir-hi. I finalment i no menys important, autoconscienciar i inspirar la generació actual.

A més, aquesta associació està oberta a tot el públic en general, d’aquesta manera busquem oferir que totes les persones sense distinció, tinguin la possibilitat de deconstruir-se. Per aconseguir aquestes finalitats, l’associació realitza activitats i jornades com ara els workshops, xerrades i/o activitats solidàries per tal de proporcionar diners a associacions contra la violència de gènere.